20cm lang kjøkkenkniv

,

20cm lang kjøkkenkniv

300 kr

Tilgjengelighet 1 på lager

Kategorier: ,

Liten, men fenomenal! Skrellekniven er ofte den minste av kjøkken knivene, men er langt fra uviktig. Skrellekniven er ofte en av kjøkkenets mest brukte kniver fordi det stadig dukker opp oppgaver der den er best å bruke. Alt fra å rense sopp, hakke urter og chili, åpne pakker eller skrelle poteter. Takket være den lille størrelsen er den lett å bruke og superenkel å vaske.

Produseres etter tysk knivtradisjon. Knivene er laget av 1.4116 rustfritt stål, med en hardhet som måler 55-57 HRC. Dette gir en slitesterk egg som tåler tøffe utfordringer på kjøkkenet, samtidig som den er lett å slipe til full skarphet gang på gang. Håndtaket er laget av lett pakke-tre, en blanding av tynne trelag sammenføyd med harpiks under høyt trykk. Dette skaper et hardt og kompakt materiale, som passer godt på kjøkkenet særlig på grunn av dets vannavstøtende og bakteriehemmende egenskaper.

Skroll til toppen