Flashforge Inventor dobbel extruder + kamera

Tilbud!
,

Flashforge Inventor dobbel extruder + kamera

Opprinnelig pris var: 13900 kr.Nåværende pris er: 9750 kr.

Tilgjengelighet 1 på lager

FLASHFORGE INVENTOR NY 3D PRINTER

2X EXTRUDER OG KAMERA

FlashForge Inventor er en enkel, smart og tilgjengelig desktop 3D-skriver og etterfølgeren til den globale bestselgeren FlashForge Dreamer. Optiske endebrytere garanterer høyere pålitelighet, samt ny 300 MHz prosessor og ny skjerm for raskere respons.

STABILE TEMPERATURER – OVERLEGNE UTSKRIFTSRESULTATER
Varierende temperaturer i utskriftskammeret påvirker utskriftene direkte, spesielt med hensyn til mer komplekse modeller. Derfor, hvis du kan oppnå stabile temperaturer i utskriftskammeret, reduseres krymping og kalkning i det smeltede byggematerialet, noe som gir det best mulige utskriftsresultatet. FlashForge Inventor har temperaturmålingschip sammen med fem innebygde vifter. Temperaturmålingen i sanntid muliggjør en stabil temperatur i utskriftskammeret.

GJENOPPTA UTSKRIFT ETTER AVBRUDD
Å kunne gjenoppta utskriften etter strømbrudd eller lignende forstyrrelser, er en fantastisk fordel for brukeren. Nå slipper du mislykkede utskrifter på grunn av uventede strømbrudd, eller at noen drar ut veggkontakten ved et uhell. Utskriften gjenopptas rett etter at du slår på din FlashForge Inventor.
SE STATUS I SANNTID
Det er ikke enkelt å overvåke en utskrift som kanskje tar et titalls timer på å bli ferdig. Inventor er utstyrt med et webkamera. Så hvis du er hjemme, på jobben eller et annet sted kan du alltid sjekke status på utskriften. Kameraet kan også brukes til å spille inn hvordan dine modeller skrives ut.
GJØR 3D-UTSKRIFT ENDA MORSOMMERE – MED HAPPY 3D
Metoden for 3D-utskrift forenkles hele tiden, men 3D-modellering kan fortsatt være vanskelig. Med Happy 3D kan du tegne 2D-objekter og dra dem ut til 3D-objekter. Happy 3D gir brukeren en helt ny opplevelse, med mer enn 100 gratis 3D-modeller i syv kategorier kan du lage 3D-design ved å kombinere to eller flere modeller med bare noen enkle trinn. Med støtte for FlashForge 3D-skrivere kan du ta utskrifter av ditt eget design.

Skroll til toppen