Universalkniv 13 cm/ 24,5cm totalllengde

Tilbud!
,

Universalkniv 13 cm/ 24,5cm totalllengde

Opprinnelig pris var: 399 kr.Nåværende pris er: 369 kr.

Tilgjengelighet 1 på lager

Kategorier: ,
  • Liten kniv med store muligheter
  • Perfekt til å hakke små grønnsaker
  • Sterkt blad i 1.4116 rustfritt stål

Den smale universalkniven stiller et sted mellom en mindre kokkekniv og en skrellekniv. Perfekt til å hakke, skjære eller kutte mindre grønnsaker, som sjalottløk eller hvitløk. Universalkniven er også et godt alternativ hvis du er mer komfortabel med en mindre kniv på kjøkkenet. En liten kniv med mange bruksområder – et ypperlig valg på ethvert kjøkken.

Marelds kjøkkenkniver produseres etter tysk knivtradisjon. Knivene er laget av 1.4116 rustfritt stål, med en hardhet som måler 55-57 HRC. Dette gir en slitesterk egg som tåler tøffe utfordringer på kjøkkenet, samtidig som den er lett å slipe til full skarphet gang på gang. Håndtaket er laget av lett pakke-tre, en blanding av tynne trelag sammenføyd med harpiks under høyt trykk. Dette skaper et hardt og kompakt materiale, som passer godt på kjøkkenet særlig på grunn av dets vannavstøtende og bakteriehemmende egenskaper.

For å bevare kniven lengst mulig, anbefaler vi at den vaskes for hånd og tørkes med et kjøkkenhåndkle. Oppbevar den på en knivmagnet eller i et knivstativ for å holde eggen skarp så lenge som mulig.

Skroll til toppen